AgriDocks

Nabij de bloemenveiling Aalsmeer, aan de Mijnsherenweg in Kudelstaart, is het businesspark AgriDocks Aalsmeer gelegen. AgriDocks Aalsmeer biedt bedrijfsunits te koop en te huur aan voor moderne agrarische verwerkingsbedrijven en andere bedrijven met een agrarisch gelieerde functie. Het businesspark is ruim opgezet en heeft een frisse representatieve uitstraling.AgriDocks Aalsmeer gaat uit van de kracht van de synergie van de bundeling van agrarische verwerkingsbedrijven. De gemeenschappelijke voorzieningen van het ‘Business Meeting Point’ faciliteren en stimuleren deze samenwerking. Er is optimale terreinbeveiliging, ruim voldoende parkeergelegenheid en er is veel aandacht besteed aan de reclamemogelijkhedenvoor de te vestigen bedrijven. VvE AgriDocksAalsmeer verzorgt het parkmanagement. Het project kenmerkt zich door de unieke prijs kwaliteit verhouding. AgriDocks Aalsmeer wordt gefaseerd gerealiseerd.

 

Maximale flexibiliteit
De ruime differentiatie in grootte van de bedrijfsunits en de bedrijfshallen maken AgriDocks Aalsmeer geschikt voor zowel het groot-, midden- als kleinbedrijf. De units zijn flexibel en onderling schakelbaar, waarbij de oppervlakten kunnen variëren van bedrijfsboxen XL va. 24m2 tot bedrijfshallen met laaddocks va. 5.000m2. Standaard zijn de units en hallen voorzien van een overheaddeur, optioneel kunnen de grote bedrijfshallen voorzien worden van laaddocks voor vrachtwagens. De kleine units hebben standaard een volledige casco verdiepingsvloer, de grote bedrijfshallen hebben in basis een gedeeltelijke verdiepingsvloer aan de voorzijde. Optioneel zijn er diverse meerwerkopties mogelijk. In een persoonlijk gesprek passen wij graag uw bedrijfsunit aan op uw eigen bedrijfswensen

Laatste Nieuws

Verkoop flexibele bedrijfsunits!

Nabij bloemenveiling Aalsmeer, aan de Mijnsherenweg in Kudelstaart, realiseert ontwikkelende aannemer Thunnissen uit Heemstede het businesspark AgriDocks Aalsmeer. In het  businesspark zijn bedrijfsunits- en bedrijfshallen beschikbaar voor moderne agrarische verwerkingsbedrijven en andere bedrijven met een agrarisch gelieerde functie.  Het ‘Business Meeting Point’ in het businesspark bevordert de onderlinge samenwerking.Maximale flexibiliteit

Het businesspark is ruim opgezet en de differentiatie in grootte van de bedrijfsunits en de bedrijfshallen maken AgriDocks Aalsmeer geschikt voor zowel het groot-, midden- als kleinbedrijf. De units zijn flexibel en onderling schakelbaar, waarbij de oppervlakten kunnen variëren van bedrijfsboxen vanaf 24m² tot bedrijfshallen met laaddocks vanaf 5.000m².
 
Direct beschikbaar
Het businesspark Agridocks is gerealiseerd en opgeleverd in januari 2015. Heeft u interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de makelaar.

Voordelen AgriDocks

 

  • Flexibele oppervlakte vanaf 74 m² t/m 5.000 m²
  • Goed bereikbaar en centraal gelegen nabij uitvalswegen
  • Professionele, hoogwaardige uitstraling
  • Afsluitbaar terrein
  • Voldoende parkeervoorzieningen
  • Kracht van bundeling agrarisch gerelateerde bedrijven
  • Reclame uiting mogelijk
  • 10 minuten afstand van Schiphol
  • 5 minuten afstand van bloemenveiling Aalsmeer 

 
logo makelaarshuys
Het Makelaarshuys Hofzicht
Hoofdstraat 160-162
2182 EP Hillegom
(0252) 53 01 19
www.hetmakelaarshuyshofzicht.nl
logo Eveleens
Eveleens Makelaars
Punterstraat 2
1431 CT Aalsmeer
(0297) 344 444
www.eveleens.nl